'T FRIET-UURKE NIEUWKERKEN-WAAS.

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 656 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij 't Friet-Uurke Nieuwkerken-Waas.. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 19:36 Lekker en warm, maar duurde wel even voor het er was..
11 feb 2024 om 20:59 Ze zijn jammer genoeg onze bestelling vergeten waardoor we meer dan 2 uur hebben moeten wachten.
11 feb 2024 om 12:11 zoals altijd heel lekker en op tijd
4 feb 2024 om 16:56 Perfect op tijd, en lekker warm…. top!
3 feb 2024 om 9:15 4 stukken vlees te kort bij bestelling meta andere woorden 15€ betaald voor iets dat ik niet heb gekregen. Omdat ik altijd extra besteld voor de dag erna heb ik het op de dag van bestelling zelf niet gezien dat er iets te kort was.
1 feb 2024 om 0:03 Lekkere frieten optijd en correct geleverd hier gaan ik zeker nog bestellen
26 jan 2024 om 21:51 Lang gewacht maar weeral de moeite waard. Echt de allerbeste frieten! Lekker vers, krokant en super van smaak
21 jan 2024 om 19:23 Altijd hele lekkere frieten! Goed krokant zelfs. Stoofvlees super lekker, ik kan hier niks slecht op aanmerken. Beste frietjes die ik tot nu toe gegeten heb!
21 jan 2024 om 19:12 Plastic verpakking zat nog rond de kaas van de cheeseburger.. ice tea was vergeten maar is men komen nabrengen. Niet meer voor herhaling vatbaar helaas.
21 jan 2024 om 15:48 Perfect op tijd geleverd. Je ziet nu ook beter in de app wanneer ze vertrekken en wie het is en het klopt! Ook lekker en warm!
14 jan 2024 om 5:49 ik heb 2u gewacht voor een pak friet!!! na 2u heb ik gebeld direct voicemail. dan ben ik uiteindelijk tot daar gereden. ik had om 18 u besteld om 21 u konden men kinderen eten. schandalig
11 jan 2024 om 18:05 Lekker eten, levertijd langer dan aangegeven